кадър Добромир Иванов, фейсбукТЗа тежък инцидент на Монбат Рали Сливен съобщава

...
кадър Добромир Иванов, фейсбукТЗа тежък инцидент на Монбат Рали Сливен съобщава
Коментари Харесай

Тежък инцидент спря „Монбат Рали Сливен“

кадър Добромир Иванов, фейсбук

ТЗа тежък случай на Монбат Рали Сливен " оповестява Нова тв. Състезанието бе спряно. Лидерите след първия ден Угур Сойлу и Арас Динчер  по време на стадия „ Трапоклово “ пострадаха и са ранени.

Според информациите от щаба, внезапно и при доста висока скорост автомобилът им се е отклонил вдясно от трасето, влезнал е в канавката, а по-късно е " отскочил " над 15 метра.

На мястото на случая мигновено са пристигнали медицински коли, пожарна и полиция. Двамата състезатели са превозени в болница.

С мозъчен оток и фрактура на гръбначен прешлен е водачът на турския екипаж, заяви за Българска телеграфна агенция доктор Хрисант Хрисантов, зам.-директор по медицинските действия в МБАЛ " Д-р Иван Селимински " в Сливен.

Според лекарите потърпевшият евентуално има и травма на рамото, като се прави скенер. От регионалната болница са подготвени да настанят пациента в реанимационното поделение, само че, по думите на доктор Хрисантов, от екипа на състезателя имат желание да го транспортират в Турция. Въпреки сериозната политравма, водачът е постоянен и контактен.

Навигаторът е без съществени контузии, направени са му проучвания и е освободен.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР